Antalya 1 Şubesi

MURATPAŞA İŞYERİ TEMSİLCİLER TOPLANTISINI YAPTIK

MURATPAŞA  İŞYERİ TEMSİLCİLER TOPLANTIMIZI DA YAPTIK !.

Salgın sonrası yüzyüze yüzyüze eğitimin başlamasıyla öğretmenlerimiz ve üyelerimizle  buluşmalarımız hızla devam ediyor.
Uzun süre ayrı kaldığımız arkadaşlarımız ve üyelerimizi özlemenin hasretiyle ilçe ilçe işyeri temsilciler toplanrısı vesilesiyle Sendikamızın Uç Beyleri diye ifade ettiğimiz İşyeri Temsilcilerimizle buluşmaya devam ediyoruz.

Bugün Muratpaşa işyeri temsilcilerimizle toplanmanın ve buluşmanın huzurunu yaşadık. 

İlçe Başkanımız Şükrü KILIÇ Başkanımızın öncülüğünde İlçe Yönetimimizin organize ettiği bu güzel ve anlamlı  buluşma Kepez Fantastik Park içindeki bir Kır Bahçesinde, çok nezih bir ortamda, saat 19.00da başladı. 

İlçe Başkanımızın  çok güzel konuşmalarıyla başladı.  

6. Toplu Sözleşme Kazanımlarımız,

Sendikacılığın ve özellikle Eğitim Bir-Senli olmanın önemi,

İşyeri Temsilcilerimizin özellikleri, önemleri ve öncelikleri, .... gibi konulara değinen ilçe başkanımızın konuşmalarından sonra Şube BAşkanımız Eyüp Bülent MİRAN Teşekkür içerikli bir hitapta bulundu. 

Ardından yemek ikramı ve çaylı muhabbetleriyle  devam eden toplantımıza hem katılım hem de ilgi çok güzeldi. 

Çay faslında soru ve cevaplar bölümünde güzel sorularla toplantımızı zendinleştiren üyelerimize ilçe başkanımız ve Şube Başkanımız cevaplamaya çalıştılar.

Ekibimizi, muhabbetimizi ve Sendikamzı güçlendiren bu verimli Toplantıyı organize eden ilçe Yönetimimize ve  katılan İşyeri Temsilcilerimize can-ı gönülden teşekkür ediyoruz.