Antalya 1 Şubesi

15 Temmuz Satranç Turnuvamız

15 Temmuz Darbesinden sonra başlatılan 15 Temmuz Zaferi Milli Birlik anısı Satranç Turnuvasına ilimizde sendika olarak katılım ve destek sağlamaktayız.

Darbenin her türlüsünün karşısında olan sendikamız tarihimizin en büyük darbesi olan 15 Temmuz Darbesinin de her zaman karşısında olduk ve olmaya devam edeceğiz.
Milletimiz ve memleketimiz açısından büyük dersler içeren bu darbenin anlatılması ve unutturulmaması için sendika olarak her türlü etkinlik ve çalışmada yer almaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda bu hain darbe girişiminin nesillerimize aktarılması için bir adım ve katkı görevi gören Satranç Turnuvasının ilimizdeki organizesinde de 3 yıldır görev aldık almaya devam ediyoruz.

Bu yıl Antalya Spor Salonunda gerçekleştirilen “15 Temmuz Zaferi ve Milli Birlik konulu Satranç Turnuvasına” sponsor olarak bu hain girişimin ilimiz gençlerine duyurulmasında önemli bir görev üstlendik.

 

Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Antalya Valiliğimiz ve Sendikamız organizesiyle yapılan turnuva, iki kademede yapıldı.

Her iki kademede de dereceye giren güçlü zekaların kupaları sendikamız tarafından yaptırılmış olup diğer destek ve organizelerde de büyük görev üstlenmiştir.

Bu önemli turnuvayı koordine eden Satranç Federasyonu Osman Akdoğan hocamıza, turnuvada görev alan hakemlerimize ve katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyoruz.