Antalya 1 Şubesi

ZULME HAYIR !...

MEMUR-SEN/ EĞİTİM BİR-SEN = Zalimin düşmanı/ Mazlumun yoldaşıdır.

Mescid-i Aksa Müslümanların 3 kutsalından biridir.

1948 yılından bu yana Filistin topraklarını bütün dünya sözleşme ve anlaşmalarını hiçe sayarak sistematik bir şekilde işgal eden, zulümle ve gözyaşıyla gaspeden Siyonist ve terörist İsrail devleti, 20. Asrın en büyük zalimi zilletine kavuşmuştur.

Çoluk çocuk demeden her yıl bilinçli ve kasıtlı olarak Müslümanların önemli günlerinde Mescid-i Aksa ya girerek Müslümanları ve insanlığı kirlenmiş postallarıyla çiğneyen ve tekmeleyen siyonist İsrail devleti bu zulüm halkasına bir yenisini daha eklemiştir.

7 Mayıs Cuma günü Mescid-i Aksa ya girerek en gelişmiş silahlarla silahsız masum halka ateş açmaya, tutuklama ve gözaltılara başlamıştır.

Her zaman masumun, mazlumun ve haklının yanında olan Memur-Sen ve Eğtiim Bir-Sen mensupları olarak biz de 81 ilde bu zulmü tel’in edip mazlum insanlığa destek sözü verdik.

8 Mayıs Cumartesi teravih çıkışı Kepez Yeni Emek Mahallesindeki Çelebi Mehmet Camiinde Antalyalı STK mensuplarıyla basın açıklaması ve akabinde Antalyalılara bu zulmü duyurmak için araç konvoyu yaptık.

Kuruluş felsefesi haksızlıklara ve zulümlere karşı bir kale gibi durmaya çalışan Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen mensupları olarak her zaman ve her yerde (coğrafyası, milleti ve ırkı olmayan bir insanlık duruşuyla) zalimin karşısında mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz !...

Bu insani çizgide yanımızda saf tutan tüm vatandaşlarımıza ve insanlığa şükranlarımızı sunuyoruz !...