Antalya 1 Şubesi

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüz Kutlu Olsun

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN !...

Tüm çalışanlarımız için önemli bir dönüm noktası olan EMEK VE DAYANIŞMA günümüzü unutmadık.

Hem genel merkezimiz hem de tüm şubelerimizde bu günün önemini ifade ederken sendikamızın talep ve önceliklerini bir kez daha alanlardan haykırdık !.

Önce Sendikacılığın sınırları kaldırılsın ki yapılan sendikacılık çalışanlarımızın haklarını bihakkın elde edebilsin dedik.


Yıllardır verilen önemli bir sözün yerine getirlmesini istiyoruz. 3600 ek gösterge birçok çalışanımıza hem kazanç hem de yeni / genç çalışanların istihdamı demektir. 


Yardımcı Hizmetliler Sınıfında çallışan emekçilerimizi hiçbir zaman unutmadık !... Onların daha iyi şartlarda çalışması için bu çalışanlarımızın Genel İdari Hizmetler Sınıfında istihdam edilemsi büyük rahatlık ve kolaylıklar getirecektir. 

Kamunun önemli sorunlarından olan Liyakat ın sınırlarını genişletecek, verimli çalışmayı sağlayacak bu düzenleme hem çalışanımıza hem ülkemize kazandıracaktır. 

Farklı farklı istihtamlar hem ülkemize hem emekçilerimize kaybettriyor. Tek istihdam olan KADROLU istihdamı acilen istiyoruz !.

Sağlık çalışanları salgınla emeklerinin yanında hayatlarını ortaya koydular. Bunun küçük bir kaşılığı olan Döner Sermaye hakları bari zamanında ödensin istiyoruz.

Başlıca bu taleplerimizin yanında birçok farklı alanlardaki çalışanlarımızın onlarca haklarını talep ettiğimiz Emek ve Dayanışma günümüz bu yıl da salgından dolayı ekranlardan kutlandı. 

Sözlerimiz camdandı ama taleplerimiz candan oldu !...