Antalya 1 Şubesi

Latif SELVİ Başkanımız ilimizi ziyaret etti

Sendikamız Genel Sekreteri Latif SELVİ ilimizi ziyaret etti.

Sendikamız en üst yönetiminden en ücra ekibine (İşyeri Temsilcisi ve üyelerimiz) kadar sıkı bir iletişim ve ekip ruhu içinde yoluna devam etmektedir.

Güçlü bir ekip ruhuyla Genel Merkez Yönetimimizin illerimizi ziyaretleri kapsamında Genel Sekreterimiz Latif SELVİ başkanımız ilimizi ziyaret etti.

Ziyaretleri kapsamında önce teşkilatımızla (İl Divan Kurulu üyelerimizle) bir araya gelen Latif başkanımız, katılımcı arkadaşlarımıza sendikacılığın tarihi, amacı ve yöntemi hakkında önemli paylaşımlarda bulundu.

Toplantı sonunda teşrifleri ve katkılarından dolayı Latif Başkanımıza teşekkür eden Şube Başkanımı  Eyüp Bülent MİRAN günün anlam ve önemine binaen bir takdimde bulundu.

İl Divan Toplantımıza teşriflerinden sonra sırayla;

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzü,

Bir okulumuzu,

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünü,

Alaaddin Keykubat Rektörlüğünü ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin ER Beyi makamında ziyaret eden Genel Sekreterimiz, il müdürümüze "Hayrlı olsun" dileklerini iletti. Günün anlam ve anısına binaen il müdürümüze bir takdimde bulunan Latif Selvi sıcak ve samimi misafirperverliği için il müdürümüze teşekkür etti.

İl Müdürümüzü ziyaretinden sonra Kepez ilçemizde bir okulumuzu (M.Kemal Dedeman İlkokulu) ziyaret eden Genel Sekreterimiz Latif SELVİ, burada yüzyüze eğitime devam eden sınıf öğretmenlerimizle bir araya geldi.

 

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünü de ziyaret eden Latif Selvi başkanımız, Rektörlüğe yeni atanan Prof. Dr. Özlenen ÖZKAN ı makamında ziyaret ederek kendisini tebrik etti.

Sendikamızın üniversitelerle ilgili önemli tespit ve araştırmalarını içeren "Yüksek Öğretime Bakış" dergimizin son sayısını takdim eden Latif başkanımız bir de günün anlam ve anısına istinaden bir tablo takdiminde bulundu.

 

Sendikamız için üniversitelerin (Bilim ve İlim Yuvalarının) büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Latif Başkanımız Akdeniz Üniversitesinden sonra Alanya Alaaddin Keyykubat Üniversitemizi de ziyaret ett. 

Bu anlamlı ziyarette Şuba başkanımızın yanında Alanya ilçe başkanımız Abuzer GÜNDOĞAR da hazır bulundu.

Her üniversitemize takdim ettiğimiz "Yüksek Öğretime Bakış" dergimizi Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan ALAN a da takdim eden Genel Sekreterimiz, Rektör hocamıza sıcak ve samimi ağırlamasından dolayı teşekkürlerini iletti.
Bu onur verici ziyaretine teşekkür amacıyla ALKÜ Rektörümüz de Latif Başkanımıza bir takdimde bulundu.

Bu anlamlı ve samimi ziyaret ve hediyeleşmeden sonra sendikamız Genel Sekreteri LAtif SELVİ başkanımızı yolcu ettik.