Antalya 1 Şubesi

BU KİRLİ OYUNU BİLİYORUZ ! SENARİSTLERİNİ KINIYORUZ !

 

Lise gençliğimiz üzerinden sinsice bir oyun planlandığını ve kademeli olarak sahneye sürüldüğünü; Gezi’de yaşananların bir benzerinin okullarda başlatılmak istendiğini görmekteyiz. 
Gerici Gezi kalkışmasının baş aktörleri, bugün liseliler üzerinden yeni bir arayış içerisinde. Liselerde adım adım sahneye sürülen kirli bir oyun var. Masum öğrenciler bazı dış mihrakların içerdeki ihanet çeteleri tarafından kirli emelleri uğruna kullanılmak isteniyor. Bu apaçık bir çocuk istismarıdır. İstanbul Merkezli Bazı Liselerde Yayınlanan bildirilerin kaleme alınış şekli ustaca ve provoke amaçlı olduğu açıkça ortada… O bildirileri öğrenciler kaleme alamaz. Liselerde okul yöneticilerine yönelik sistematik protestolar öğrenci kaynaklı değildir. Bildirilerdeki profesyonellik de bunun göstergesidir. Gezi'de faiz lobisi ve emperyalistler rol almıştı. Yine rahat durmuyorlar. Çocukları sokağa çekmek istiyorlar. Yeni bir planı devreye sokma gayreti içerisindeler, aileler mutlaka çocuklara sahip çıkmalıdır. Liseliler üzerinde dayatılan kaos planını el birliğiyle bozmalıyız. 400.000 üyesiyle Eğitim Bir Sen bütün gücüyle bu kirli, ithal oyunu bozmak ve milletimize deşifre etmek için çalışacaktır. Kimsenin endişesi olmasın. Bu ülkede meydanı bir avuç kiralık beyinlere bırakmayacağız.
Gençlerimizi sokağa dökemeyecekler.
Konuyu yakın takipteyiz.
Bazı internet sitelerinde “bildiri yayınlayan okullar” adı altında bir çok okul adı verilmektedir. Bu listede Antalya’mızda bulunan birkaç okul ismi de mevcuttur. Bu okulların ne bu olaydan haberi vardır ne de bu öğrencilerin… Tamamen algı operasyonu yapılarak haberi bile olmayan öğrencilere mal edilmektedir… Olayın açık bir şekilde provokasyon olduğu aşikardır. Sosyal medya, internet ve basın yoluyla bizzat gençlerimizi sokağa dökülmek isteniyor. Kirli eller iş başında. Burada il milli eğittim müdürlüğünden, ilçe müdürlüklerine ve okul müdürlerine çok iş düşmektedir. Gerekli tedbirler acilen alınmalıdır. Eğer bu tip olaylara destek veren, yönlendiren kimler varsa, bu ülkenin geleceği olan gençler üzerinden provokasyona kimler destek oluyorsa tespit edilip gereken yapılmalıdır. Yeter artık! Çekin ellerinizi geleceğimizin teminatı olan gençlerin üzerinden.